top of page
  • Forfatterens bildePeter

Klar for ferie?

Oppdatert: 11. aug. 2021

Ikke det? Fortsatt mye å gjøre?

Da er du nok som de fleste andre, og kjenner stresset bygge seg opp med alt som skal være unnagjort før du kan ta ferie.

Ta et blankt papir og skriv ned alt du har i hodet, skriv ned dine musts, din dårlige samvittighet, og det du har i hodet. Ikke tenkt på rekkefølge eller prioritering, bare skriv av deg, få ned på papir det du har i hodet.

Når det er klart kan du begynne å se på hva du faktisk har å gjøre. Trolig kommer du å oppdage at du notert ting dobbelt eller i hvert fall ting som veldig mye ligner på hverandre. Eliminer dobbelt-poster og slå sammen oppgaver som passer å gjøre sammen.

Se over hva som virkelig må gjøres før ferien, hva som er kjekt å ha gjort før ferien og hva som godt kan vente til etter ferien. Vær kritisk, det er mye som kan vente – la det vente.

Sett deg daglige mål, begynn å jobbe.

Og du, det er ok å ha noe kvar på listen, du skal tross alt ha noe å gjøre når du er tilbake fra ferien. Og tenk så effektiv du kommer å være når du starter igjen etter ferien, med en ferdig liste over oppgaver du skal starte med.

Flere tips finner du i min tidligere bloggpost «Mye å gjøre? Vanskelig å rekke alt?»


Vi kan ikke bare ha det moro – vi må kose oss også

God sommer!

bottom of page