top of page
  • Forfatterens bildePeter

Å velge, og å velge bort

Når du har mye å gjøre er det viktig med god planlegging. Da blir du effektiv, og hvis du har klart for deg hva som er viktig, dine livsprinsipper og hva som er dine verdier, går planleggingen nesten av seg selv. Da hinner du med mye, min ikke alt.


Selv om du føler at det enkelt å velge ut det som er viktig, vil jeg påpeke at de også er viktig å tenke på hva man velger bort. For når jeg ikke rekker alt, så er det noe som må velges bort. Og når jeg sammenlignet det jeg valgt, med det jeg valgt bort, og fortsatt står ved mitt valg – da er jeg tro mot mine prinsipper og verdier.


Å ikke velge, er også et valg. Det kalles bland annet, trenering – beslutnings angst – prokrastinere, eller rett og slett «å være passiv».

Gjør aktive valg, velg - og velg bort!

Comentarios


bottom of page