top of page
  • Forfatterens bildePeter

Det er tanken som teller

Kjenner du uttrykket? Hva betyr det, egentlig?

I teksten deler jeg hva jeg anser at det betyr.- Jeg tenkte by deg på middag i går, men jeg hadde ikke noe bra i kjøleskapet - Det var synd da, men det er tanken som teller! - Smakte det bra?


Nei, det var ikke sånn jeg mente, med at det er tanken som teller.


Jeg mente mer at det hele starter med En Tanke som leder til et Valg som resulterer i en Handling som etter hvert blir en Vane som over tid danner Karakter som i sin tur fører til mitt Skjebne


Og det beste er at det er Du som styrer over Dine tanker, ingen annen. Ok, noen ganger trenger det seg på tanker som vi ikke vill ha. Og alle som testet eksperimentet «Ikke tenk på en rosa elefant» vet at det ikke går å otenke en tanke.


Det vi kan gjøre, er å erstatte uønskede tanker, med ønskede tanker. Ingen oppnår positive resultater med hjelp av negative tanker, så lær deg å gjenkjenne negative tanker, og erstatte dem med positive tanker. Da kommer de positive resultatene av seg selv. Du blir i stort sett hva du tenker.


Stay positive!

Comments


bottom of page